Klinikánkról

Nagy öröm számunkra, hogy Magánrendelőnk elsődleges célja, a teljeskörű hallásrehabilitáció mellett, szolgáltatásainkat Ügyfeleink igényeinek megfelelően folyamatosan bővíteni tudjuk. Ennek megfelelően Rendelőnkben elérhetők az általános fül-orr-gégészeti vizsgálatok is, amelyek során az olyan gyakori fül-orr-gégészeti panaszok, mint például a fülfájdalom, orrdugulás vagy torokfájás magas szakmai szintű kivizsgálását és ellátását végezzük. Ezen kívül az országos szinten jelentős hiányt képező fülzúgás és szédülés konzultációkra is lehetőséget biztosítunk, magasan kvalifikált szakemberek által. 

Pályafutásunk

Nálunk a személyes kapcsolat a legfontosabb. Bennünket a segítségnyújtás, a gondozás és a gyógyítás inspirál a leginkább. Több ezer ügyfelünknek oldottuk meg hallásproblémáját. Eközben pedig megalkottuk, és folyamatosan fejlesztjük Magyarország egyetlen saját fejlesztésű innovatív hallókészülék családját. Tudjuk, hogy a készülék nem minden. Mi hallást adunk! Minden ügyfelünk teljeskörű ellátásban részesül a hallásvizsgálattól egészen az elemcseréig.

Termékeink

A hallókészülékek műszaki fejlesztése az elmúlt években jelentős és nagyon gyors fejlődésen ment keresztül. Már nem csak a hangok felerősítése a cél, hanem a felhasználó hallásának és elvárásainak megfelelő, egyénre szabott megoldások biztosítása is.

Mindenki számára van megfelelő megoldás!

A fülmögötti és a hallójárati készülékeknél egyaránt bekövetkezett a jelentős méretcsökkenés, megnőtt a szín és formaválaszték. A korszerű hallókészülékek kifogástalan hallásélményt nyújtanak, és ezzel párhuzamosan kiküszöbölik a régi hallókészülékek legfőbb hibáit.

Önnek már nem kell az állandó sípolástól tartania!

Szolgáltatásaik között megtalálhatóak a zajcsökkentő és beszédkiemelő rendszerek, az állandó visszacsatolás gátlás, amely megszünteti a gerjedést és sípolást. A legmodernebb készülékek vezeték nélküli szolgáltatásának köszönhetően a készülékek távszabályozhatóak, így segítségükkel a mobiltelefont, a televíziót vagy a számítógépét is sztereó minőségben hallhatja a viselő, egyenesen a hallókészülékén keresztül.

A hallókészülék nem csupán egy egyszerű hangerősítő!

Egy olyan speciális eszköz, amelynek tulajdonságai, műszaki paraméterei úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon a sérült hallás egyedi igényeihez. A hallásérültek számára különösen fontos a precízen beállított frekvenciamenet.

Nagyobb problémát jelent viszont, a frekvenciánként megváltozott hangosságérzet (kóros hangosságfokozódás) és dinamika. A hallássérülés esetén ugyanis nemcsak a hallásküszöb emelkedik meg, hanem a hangos hangokra való érzékenység is változik.

Ez a változás ráadásul gyakran frekvenciafüggő is. Ezért nem egyszerűen frekvenciánkénti hangerőpótlásról van szó, hiszen a halk és a hangos hangok közötti arány a beteg hangspektrumában változó lehet. Ugyancsak fontos a maradék hallás védelme. Így az erősített hangokat az egész spektrumban különböző mértékben szükséges erősíteni, sőt korlátozni is kell.

A hallókészülék a felerősített hangot a hallójáratba közvetíti. A készülék a fül anatómiai formája, a megkívánt erősítés és további szempontok alapján többféle méretű, formájú és elhelyezkedésű lehet.

PROTONE HALLÓKÉSZÜLÉKEK

Büszkék vagyunk rá, hogy a Protone hallókészülékek Magyarország egyetlen hazai, innovatív hallókészülék-családja.

Mélyhallójárati (CIC) hallókészülékek

A mélyhallójárat formájára készített egyedi, „láthatatlan” hallókészülék, amelynek kivételét kihúzó szál segíti.  Digitális jelfeldolgozású változatban, beige/transzparens kék és piros színben szellőzőfurattal készülhet. Kozmetikailag a legkevésbé feltűnő típusok.

Hallójárati és fülkagyló (ITE) hallókészülékek

Az egyedi hallójárat mintájára készített hallókészülék, testszínű, alig látható. Digitális jelfeldolgozású változatban, szellőzőfurattal, hangerőszabályzóval, programkapcsolóval készülhet. Egyes típusok távszabályzóval működtethetők, és vezetéknélküli módban egyszerre szabályozhatóak. Kiegészítő eszközökkel Bluetooth-telefonkapcsolat is létrehozható, illetve a készülékek vezetéknélküli audio lejátszóként is működtethetők.

Fül mögött viselhető (BTE) hallókészülékek

A fül mögött viselhető készülékek a felerősített hangot a fülkagyló és a külső hallójárat mintájára készített illesztéken át vezetik be a fülbe. Hagyományos fülillesztékkel vagy nyitottan illeszthetők. Típustól függően kézi hangerőszabályzóval, programkapcsolóval, automatikus telefontekerccsel rendelkeznek. Egyes típusok távszabályzóval működtethetők, és vezetéknélküli módban egyszerre szabályozhatók. Kiegészítő eszközökkel Bluetooth-telefonkapcsolat is létrehozható, ill. a készülékek vezetéknélküli audio lejátszóként is működtethetők.

OTICON HALLÓKÉSZÜLÉKEK

További információ a Oticon hivatalos oldalán. Oticon.hu

TINNITUS ESZKÖZÖK

Van segítség a fülzúgás elviselésére?

Ha a fülzúgás tartósan fennáll, szakorvosi javaslatra segítségül szolgálhatnak a hallójárat formáját követő, annak mintájára készített zajgenerátor készülékek. Ezek olyan formájúak, mint a hallókészülékek, és a tenger zúgásához hasonló hangot sugároznak a fülbe. Elvonják a figyelmet a kínzó fülzúgásról és az áthangoló terápia (TRT) hasznos kiegészítőjeként szolgálnak.

Továbbfejlesztett digitális változataik, több fajta előre beállított hangzásképpel rendelkeznek.

A fülilleszték a fül mögött viselt hallókészülékek hangját vezeti a hallójáratba. Egyénileg készítjük füllenyomat alapján, ezért kényelmes és nem csúszik ki a fülből. Többféle anyagból és formátumban készülhet, figyelembe véve a fül anatómiáját és a hallásveszteség mértékét.

A fülilleszték egy akusztikailag hangolt rendszer. Kiemelt fontosságú az optimális hallásélmény eléréséhez.

Könnyített kialakítással és szellőzőfuratokkal igyekszünk minél komfortosabbá tenni azt viselője számára.

Uszodai védő illesztékek

Feladata az érzékeny fülek védelme a vízben terjedő fertőzésekkel szemben. Magas vízzáró képesség, könnyű behelyezés. Egyéni lenyomat alapján különböző színekben és variációkban készítjük. Zsinórral is ellátható.

Zajvédő egyéni illeszték

A legkomfortosabb zajvédő eszköz. Egyéni lenyomat alapján készül, csillapítása megközelíti a hagyományos fültokok csillapítási értékeit. Hosszútávon is kényelmes, szellőzőfurattal, zsinórral ellátható.

Füldugó alváshoz

Kis méretű, egyénre szabott füldugó puha szilikonból. Kényelmes segítség a nyugodt alváshoz.

Fülhallgató illesztékek

A kényelmetlen és kicsúszó „gyári” fülhallgatók kiegészítője. Az egyénre szabott szilikon-illeszték tökéletes megoldást nyújt. Nem nyomja a fület, és nem is csúszik ki. Hosszú távon is kényelmes viselet, javítja a mélyhangátvitelt, a dinamikát és a jel-zaj viszonyt.

Füldugó vadászathoz

Egyéni minta vétel alapján készített orvosi tisztaságú szilikon füldugó. Jól csillapítja a dörej hangokat, de az emberi beszédet részben átengedi. Különböző színekben elérhető. Jól használható lőtereken, versenyeken, vadászat alkalmával. Előnye, hogy a fegyver archoz szorítását ill. sapka, kalap, védőszemüveg… stb. viselését nem akadályozza semmilyen testhelyzetben.

Füldugó zenészeknek

Egyéni minta alapján elkészített gyári professzionális hangsugárzót tartalmazó sztereó fülhallgató. Átlátszó de színezhető, díszíthető. Kedvező jel-zaj viszonyt biztosít. A felesleges háttér zajokat csillapítja és a saját ill. keverőből előállított hangképet jobban hallja. A korszerű vezeték nélküli színpadi rendszerekhez illeszthető. A saját hozott monitor rendszert is be tudjuk építeni.

Hallókészülék szárító hőtasak

 

Hálózati tápegység hőtasakhoz

 

Szárítótégely

 

Hallókészülékdoboz

 

Szárítókapszula (6 db/doboz)

 

Illesztékcső tisztítópumpa

 

Digitális elemmérő

 

Tisztítókefe

 

Phonak elemek

 

Tisztítószett (törlőkendő, kefe, vent-tisztító)

 

Hallókészülékdoboz

 

Hallókészülékdoboz

 

Elektromos szárító

A készüléket gondozni kell.

Ahhoz, hogy a hallókészülékünk folyamatos és megbízható társunk legyen, időről-időre karban kell tartani: elemet kell cserélni, tisztítani, csövet cserélni stb. A hallásunk is változhat, ilyenkor újra kell igazítani a beállításokat. Ezek a karban tartások, tisztítások nem a készülék hibájából erednek, így nem garanciális javítások.

Árajánlat

A tényleges szervizelés előtt megvizsgáljuk a készüléket és ajánlatot teszünk. Az ajánlat elfogadása után hajtjuk végre a szükséges javításokat.

Szervizünk Protone, Unitron és Interton készülékek javítását vállalja.

Bármilyen gyártmányú készülék tisztítását vállaljuk.

Miért minket válasszon?

Időpont akár egy héten belül!

Igyekszünk lehető leghamarabb rendelkezésére állni.

Kezdvező megközelít
-hetőség

Budapest központjában, a Deák tértől pár perc sétára vagyunk.

Tapasztalat

Több mint 20 éves tapasztalatunkkal szolgáljuk ügyfeleinket.

Garantált elégedettség

Ha segítséget kér tőlünk, addig fogjuk a kezét, amíg megoldást nem találtunk problémájára.

06 1 354 3811

info@protone.hu

© Protone Audio Kft. 2024