Nemzeti Kutatási, Fejlesztési És Innovációs Alap által támogatott projekt - VKFI 16-1-2016-0103 Tel.: (+36-1) 354-3811

Milyen hallókészülék márkákat forgalmazunk?

Termékeink között megtalálhatóak a nagy múlttal rendelkező kanadai-svájci UNTRON, a német-dán INTERTON hallókészülékek, valamint a hazai fejlesztésű PROTONE hallókészülék típusok is.

 

 Unitron logó

 

 Interton logó

 

Protone logó


Mire érdemes figyelni a választásnál?

A hallókészülék kiválasztást orvosi (fül-orr-gégészeti, audiológiai) szakvizsgálatok előzik meg, amelyek során képet kapunk a hallás aktuális állapotáról. A hallókészülék kiválasztásának legfontosabb paramétere a hallás és az általános egészségügyi állapot, de sok más szempontot is szem előtt tartunk: kozmetikai igények, életvitellel kapcsolatos feltételek, várható hallásállapot változások, kihordási idő. Nem hagyjuk egyedül problémájával! Tapasztalt szakembereink  Önnek is segítenek a döntésben!


Melyik készülék illik hozzám?

A hallókészülék a felerősített hangot a hallójáratba közvetíti. A készülék a fül anatómiai formája, a megkívánt erősítés, és további szempontok alapján többféle méretű, formájú és elhelyezkedésű lehet. Készülék típusok fülben elhelyezkedésükkel illusztrálva

Mélyhallójárati (CIC) hallókészülékek

Mélyhallójárati (CIC) készülékA mélyhallójárat formájára készített egyedi, "láthatatlan" hallókészülék, amelynek kivételét kihúző szál segíti.  Digitális jelfeldolgozású változatban, beige/transzparens kék és piros színben szellőzőfurattal készülhet. Kozmetikailag a legkevésbé feltűnő típusok.

 

Hallójárati és fülkagyló (ITE) hallókészülékek

 Az egyedi hallójárat mintájára készített hallókészülék,  testszínű, alig látható. Digitális jelfeldolgozású Hallójárati és fülkagyló (ITE) készülékekváltozatban, szellőzőfurattal, hangerőszabályzóval, programkapcsolóval készülhet. Egyes típusok távszabályzóval működtethetők, és vezetéknélküli módban egyszerre szabályozhatóak. Kiegészítő eszközökkel Bluetooth-telefonkapcsolat is létrehozható,  illetve a készülékek vezetéknélküli audio lejátszóként is működtethetők.

Fül mögött viselhető  (BTE) hallókészülékek

Fül mögött viselhető (BTE) készülékek

A fül mögött viselhető készülékek a felerősített hangot a fülkagyló és a külső hallójárat mintájára készített illesztéken át vezetik be a fülbe. Hagyományos fülillesztékkel vagy nyitottan illeszthetők. Típustól függően kézi hangerőszabályzóval, programkapcsolóval, automatikus telefontekerccsel rendelkeznek. Egyes típusok távszabályzóval működtethetők, és vezetéknélküli módban egyszerre szabályozhatók. Kiegészítő eszközökkel Bluetooth-telefonkapcsolat is létrehozható,  ill. a készülékek vezetéknélküli audio lejátszóként is működtethetők.